Random Article


Nieuwe Featurette voor DC’s Justice League

 


Posted 07/10/2016 by

Het filmen van DC’s Justice League in Londen zit erop en dus besloot regisseur Zack Snyder om een nieuwe video vanop de set vrij te geven. In de featurette zien we onder meer de behind-the-scenes bij de beelden van de eerste trailer, maar ook wat interessant en grappig nieuw beeldmateriaal. Ongetwijfeld is het hier vooral Jason Momoa als Aquaman die de show steelt in enkele hilarische clips!

Gedreven door zijn herstelde geloof in de mens en geïnspireerd door Supermans onbaatzuchtige daad, roept Bruce Wayne de hulp van Diana Prince in om een nog grootsere vijand te bestrijden. Samen rekruteren Batman en Wonder Woman een team van metahumans om dit pas ontwaakte gevaar te stoppen. Ondanks het ontstaan van dit ongeziene superheldenteam – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – kan het al te laat zijn om de Aarde te redden van een aanval van destructieve proporties…

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of Steel, Batman V Superman) en de cast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane en J.K. Simmons als commissaris Gordon. Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt in november 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.