Random Article


Nieuwe Foto’s voor John Wick: Chapter Two met Keanu Reeves

 


Posted 30/09/2016 by

Binnen een half jaartje keert Keanu Reeves terug als de haatdragende huurmoordenaar John Wick! Hoewel het nog even wachten is op een eerste trailer, heeft Lionsgate wel al deze nieuwe foto’s vrijgegeven voor het vervolg op een van de meer succesvolle actiefilms van de laatste jaren, getiteld John Wick: Chapter Two. De film zal vanaf 10 februari 2017 in de bioscoopzalen te zien zijn en wordt opnieuw geregisseerd door Chad Stahelski alsook geproduceerd door Basil Iwanyk.

john-wick-2

john-wick-2-2

In John Wick: Chapter Two keert Keanu Reeves (The Matrix) terug als de titulaire, gepikeerde huurmoordenaar. Nieuwkomers voor dit vervolg op de populaire actiethriller zijn Ruby Rose (Resident Evil: The Final Chapter), Riccardo Scamarcio (Burnt), and Peter Stormare (Fargo). Ian McShane, John Leguizamo, Bridget Monahan, Tom Sadowski, and Lance Reddick zullen hun rollen uit John Wick (2014) dan weer hernemen. Whatever you do, don’t kill his dog.

John Wick: Chapter Two knalt op 10 februari 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.