Random Article


Nieuwe Featurette voor HBO’s Westworld

 


Posted 29/09/2016 by

HBO heeft opnieuw nieuwe beelden vrijgegeven voor hun opkomende sci-fi-serie Westworld. De huiveringwekkende featurette geeft al een korte indruk van wat we precies mogen verwachten, namelijk een combinatie van western-en sciencefictionelementen. De reeks wordt losjes gebaseerd op de gelijknamige sci-fi-film uit 1973 van regisseur Michael Crichton, Westworld speelt zich af in een themapark waar androids de wensen vervullen van de menselijke gasten (inclusief de meest genotzuchtige verlangens). HBO-president Michael Lombardo heeft echter al laten weten dat de serie zich eerder zal focussen op de robots dan de mensen.

De cast bevat onder andere Anthony Hopkins (Thor, Hannibal), Evan Rachel Wood (True Blood),Thandie Newton (The Chronicles of Riddick), James Marsden (X-Men) en Ed Harris (Snowpiercer, The Rock), de serie wordt ontwikkeld door producers J.J. Abrams (Star Wars Episode VII – The Force Awakens, Star Trek: Into Darkness), Bryan Burk (Fringe, Lost), Jonathan Nolan (The Dark Knight Trilogy, Person of Intrest) enLisa Joy (Burn Notice).

Westworld zal in oktober 2016 te zien zijn op HBO.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.