Random Article


Eerste Kijk op Michael Rowe als Valiant’s Ninjak

 

Posted 29/09/2016 by

Valiant Entertainment en Bat in the Sun hebben een eerste kijk vrijgegeven op acteur Michael Rowe (Deadshot uit Arrow) als Ninjak. Rowe zal de Valiant-superheld vertolken in de gelijknamige live-action webreeks, dewelke volgende maand op New York Comic Con officieel zal worden voorgesteld.

ninjak

Superspion, ninja en wapenexpert Colin King/Ninjak verscheen voor het eerst in Bloodshot #6 uit 1993. De webserie wordt gebaseerd op de Ninjak-reboot dewelke in 2015 van start ging bij het hernieuwde Valiant Entertainment en zal naar verluidt Ninjak tal van andere Valiant-superhelden zien ontmoeten (en bevechten), waaronder X-O Manowar, Faith, Eternal Warrior, Bloodshot en er is zelfs sprake van Archer & Armstrong en Quantum & Woody. Naast Rowe zouden ook niemand minder dan voormalige Power Ranger Jason David Frank, Derek Theler en WWE-ster John Morrison gecast zijn in vooralsnog onbekende rollen. Een review van de nieuwste Ninjak-comic lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.