Random Article


Keert Deathstroke terug naar Arrow?

 


Posted 28/09/2016 by

DC’s Suicide Squad werd uit de Arrow tv-serie geschreven vanwege de filmversie, maar hetzelfde lot hoeft daarom huurmoordenaar Slade Wilson/Deathstroke niet te overkomen. Nu zijn casting in de opkomende Batman-film bekend is, lijkt Deathstroke de overstap van tv naar film te maken. Toch was Deathstroke (vertolkt door Manu Bennett) een grote speler in het tweede seizoen van Arrow en lijkt een terugkeer, al dan niet als cameo, er nog in te zitten.

arrow_season_5_deathstroke_100th_episode

Green Arrow-acteur Stephen Amell postte recentelijk een foto van zichzelf op een bankje met een acteur in een Deathstroke-pak tijdens de opnames van de honderste aflevering van Arrow. Of het daadwerkelijk Manu Bennett als Slade Wilson is onder het masker is nog niet duidelijk, maar het ziet er dus naar uit dat we DC’s beruchtste huurmoordenaar toch nog een keer op het kleine scherm mogen aanschouwen in het vijfde seizoen van de tv-serie rond DC’s groene boogschutter. Een andere mogelijkheid is dat het hier niet draait om Slade Wilson, maar om zijn zoon Grant Wilson – dewelke in Legends of Tomorrow de rol van Deathstroke opnam in het jaar 2046.

Arrow seizoen 5 gaat van start op 5 oktober op The CW.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.