Random Article


Bedenker Todd McFarlane bevestigt nieuwe Spawn Reboot

 

Posted 28/09/2016 by

Mede Image-stichter en tekenaar Todd McFarlane (Spider-Man, Spawn) heeft onlangs een update gegeven rond een opkomende, nieuwe Spawnfilm. De blockbuster wordt een reboot, die de eerste, weinig succesvolle film uit 1997 dus zal negeren, en een opvallend duister, R-rated filmproject (dat overigens al jaren in development hell vast zat). Het script werkte McFarlane eindelijk in februari eerder dit jaar af.

De antiheld Spawn verscheen voor het eerst in Spawn #1 bij Image Comics als geheel nieuwe creatie van McFarlane en groeide al snel uit tot een van de meer populaire, nieuwe jaren 90-antihelden. De serie draait rond CIA-agent Al Simmons die, na te zijn vermoord door zijn meedogenloze partner en baas, naar de hel wordt gestuurd omwille van zijn moordpartijen in dienst van de geheime organisatie. Daar sluit hij een deal met de duivel om zijn vrouw Wanda terug te mogen zien. Hij mag terugkeren naar de Aarde, maar wordt wel opgeleid tot een zogenaamde Hellspawn. Vijf jaar na zijn dood keert Simmons terug naar de Aarde als “Spawn”, een bovenmenselijke demon met heel wat helse krachten, om het gespuis van onze planeet te vegen. Het personage werd eerder al in live-action vertolkt door Michael Jai White in de Spawn-film uit 1997.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.