Random Article


Nieuwe Posters voor DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 2 & Arrow Seizoen 5

 


Posted 23/09/2016 by

Na een eerdere poster voor het derde seizoen van The Flash, hebben DC Entertainment en netwerk The CW ook nieuwe posters de wereld ingestuurd voor het tweede seizoen van DC’s Legends of Tomorrow en het vijfde seizoen van Arrow. Deze laatste toont ons een Oliver Queen (Stephen Amell) die zijn geliefde stad Star City overziet en in het nieuwe seizoen zijn job als burgemeester van de stad probeert te combineren met zijn nachtelijke praktijken als de Green Arrow.

arrows5

Op de poster van Legends of Tomorrow zien we naast Rip Hunter, White Canary, Firestorm, Heatwave en The Atom ook nieuwe gezichten als Vixen (Maisie Richardson-Sellers) en Citizen Steel (Nick Zano). De helden zijn verspreid doorheen de tijdsstroom en het is aan Rip (met extra hulp van een zekere groene boogschutter) om zijn team terug samen te krijgen. Een nieuwe dreiging is er in de vorm van het Legion of Doom, bestaande uit villains als Malcolm Merlyn, Damien Darhk, Reverse-Flash en Captain Cold. Gelukkig krijgen de Legends ook versterking van de Justice Society of America, ‘s werelds allereerste superheldenteam.

dclot2

Arrow seizoen 5 start op 5 oktober op The CW. DC’s Legends of Tomorrow seizoen 2 gaat van start op 13 oktober.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.