Random Article


Komt er dan toch een Iron Man 4 bij Marvel Studios?

 

Posted 23/09/2016 by

Af en toe steken er nog wel eens geruchten de kop op omtrent een vierde Iron Man-film bij Marvel Studios. Na al jaren onderwerp van speculatie te zijn geweest, heeft Robert Downey Jr. opnieuw olie op het vuur gegooid. De Amerikaanse acteur en voornaamste posterboy van het Marvel-filmuniversum heeft onlangs op Twitter onderstaande foto gedeeld. Van links naar rechts herkennen we de gebroeders Russo – regisseurs van de laatste Captain America-films en het opkomende Infinity War-epos -, acteur Tom Holland (Marvel’s nieuwste Spider-Man/ Peter Parker), cineast Jon Favreau (The Jungle Book en de eerste twee Iron Man-films), Robert Downey Jr., chef Roy Choi en ten slotte de leading man bij Marvel Studios, Kevin Feige.

Al grappend getiteld Nieuw project door John Favreau en Roy Choi” hint Downey Jr. naar een eerder filmproject van de regisseur John Favreau en Choi, namelijk de culinaire prent Chef (2014), waarin de Iron Man-acteur zelf een kleine gastrol had.

Natuurlijk suggereert deze visuele combinatie van Downey Jr./ Favreau, die Happy Hogan in de Marvel-films vertolkt en de eerste twee Iron Man-films regisseerde, dat een vervolg op Iron Man 3 nog steeds mogelijk is. Verhaalstof is er alvast genoeg. Zo kan er ingegaan worden op de “echte” Mandarin na Iron Man 3, de emotionele impact van Captain America: Civil Warde hechte band van Tony Stark met Tom Holland als Spider-Man en kan zelfs spiritueel opvolger Riri Williams uit de recente comics geïntroduceerd worden. Al bij al mogen we niet te hard van stapel lopen bij een dergelijke foto van Robert Downey Jr., die maar al te graag zijn fans online plaagt, maar een Iron Man 4 behoort nog wel tot het rijk der mogelijkheden…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.