Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Ghost in the Shell

 


Posted 22/09/2016 by

Paramount Pictures en Dreamworks Pictures hebben zonet de eerste teaser trailer met Scarlett Johansson in Ghost In The Shell, de live-action blockbuster gebaseerd op de gelijknamige sci-fi mangareeks van Masamune Shirow, vrijgegeven. Johansson (Lucy, Avengers: Age of Ultron) wist vorig jaar de hoofdrol te strikken. Onder meer Takeshi Kitano als Daisuke Aramaki, Juliette Binoche als Dr. Ouelet, Michael Pitt als Kuze, Pilou Asbæk als Batou, en Kaori Momoi zullen eveneens in de cyberpunk-film te zien zijn. Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman) kruipt voor deze langverwachte adaptatie in de regisseursstoel. De film zal wellicht sterke gelijkenissen vertonen met de succesvolle Ghost in the Shell-animefilm uit 1995.

Ghost in the Shell speelt zich af in het midden van de 21ste eeuw en gaat over de Japanse anti-cyberterreurorganisatie Public Security Section 9. Vermoedelijk speelt Johansson dan Motoko Kusanagi,de cybernetisch versterkte veldleidster van de organisatie.

De live-actionadaptatie Ghost in the Shell verschijnt op 29 maart 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.