Random Article


Nieuwe Poster voor The Flash Seizoen 3

 

Posted 20/09/2016 by

Televisienetwerk The CW heeft zonet een nieuwe poster vrijgegeven van Grant Gustin als The Flash voor zijn superheldenreeks gebaseerd op DC’s The Flash. Binnenkort gaat immers het derde seizoen van start, dat de bejubelde Flashpoint-verhaallijn zal adapteren. Op de poster zien we de Scarlet Speedster in een duidelijk lichtere versie van het originele kostuum, dat sterk doet denken aan een eerder beeld. In een krantenartikel doorheen de reeks op The CW toonde het creatieve team immers al een dergelijk pak. Snelt de supersnelle held zijn heroïsche toekomst tegemoet?

Het derde seizoen introduceert de nieuwe Flashpoint-tijdlijn die de huidige dynamiek in de show behoorlijk zal verstoren en bovendien ook de andere reeksen zoals Arrow en Supergirl zal beïnvloeden. Dit derde seizoen van de reeks rond de snelste man ter wereld start één jaar na de finale van het tweede seizoen, dus Barry Allen zal al aangepast zijn aan zijn nieuwe, haast perfecte leven. In navolging van de bekende DC Comics-verhaallijn uit 2011 door Geoff Johns (Green Lantern, Justice League) en Andy Kubert (Batman, X-Men) alsook de sterke animatie-adaptatie zal ook DC’s televisie-universum nu het populaire verhaal verfilmen.

Het derde seizoen van DC Comics’ The Flash op The CW gaat op 4 oktober van start.

the-flash-poster-seizoen-3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.