Random Article


Jeff Goldblum leest zich in voor Marvel’s Thor: Ragnarok

 


Posted 13/09/2016 by

jeff-goldblum-thor-ragnarok

Recent kregen we nog een foto van Brie Larson – Marvel’s recent gecaste Captain Marvel – die zich aan het voorbereiden was op haar rol als Marvel’s leading lady. Nu volgt Jeff Goldblum die trend op met een selfie in combinatie van een Thor-comic. Het moge duidelijk zijn dat de Amerikaanse acteur zijn (kleinere) rol in Marvel’s Thor: Ragnarok serieus neemt en zich dan ook goed wil inlezen. De comic in kwestie is The Mighty Thor #374, waarin Hela – de schurk voor de Ragnarok-verfilming – Thor betovert en diens haast omnipotente lichaam broos maakt. Opvallend genoeg verschijnt The Grandmaster – Goldblums personage – niet in deze comic, maar gaf de acteur eerder al te kennen dat hij voldoende onderzoek wou doen naar de iconische wereld van Thor.

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, die het meest recente script voor de film door Stephany Folsom zal verfilmen.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.