Random Article


Josh Brolin oefent als Thanos op de set van Marvel’s Avengers: Infinity War

 


Posted 12/09/2016 by

josh-brolin-avengers-infinity-war

Ter voorbereiding van de langverwachte opnames voor Marvel’s Avengers: Infinity War hebben regisseurs van dienst, Joe en Anthony Russo, een eerste foto vrijgegeven vanop de binnenkort erg drukke set. De prent toont acteur Josh Brolin als de omnipotente Thanos, de grote booswicht van Marvel’s filmuniversum, die zijn lijnen aan het oefenen is. In dichte nabijheid van de toekomstige Mad Titan in zijn paars motion capture pak zijn de gebroeders Russo met ongetwijfeld enkele tips. Officieel begint het filmen in november, dus tijd heeft de Amerikaanse acteur alvast nog genoeg.

Avengers: Infinity War knalt in 2018 onze bioscoopzalen binnen. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.