Random Article


Batman V Superman: Dawn of Justice goes Arkham!

 


Posted 11/09/2016 by

Hoe verdelend DC’s Batman V Superman: Dawn of Justice uiteindelijk ook bleek te zijn, over één ding uit Zack Snyders superheldenepos werd wel akkoord gegaan. De algemene neerzetting van Batman, vertolkt door Ben Affleck, en vooral diens gevechtsstijl werden haast perfect in beeld gebracht. Een absoluut hoogtepunt uit Dawn of Justice op dit vlak was dan ook de scène in het warenhuis, waar Gotham’s Dark Knight een klein legertje van Lex Luthors onderdanen uit de weg ruimde. Opvallend genoeg werd dit gevecht sterk geïnspireerd door de goed onthaalde Arkham-videogames, waardoor Youtuber Grizzly Productions de scène toepasselijk herwerkte tot bovenstaande versie.

Onze review van Batman V Superman: Dawn of Justice kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.