Random Article


Ryan Potter (Big Hero 6) wil DC’s Tim Drake, Batman’s derde Robin, vertolken

 

Posted 10/09/2016 by

Na de recente casting van Joe Manganiello als Deathstroke lijken ook andere acteurs opnieuw geïnteresseerd in een rol in DC’s filmuniversum. Ditmaal wil Ryan Potter uit onder meer Senior Project (2014), Underdog Kids (2015) en uiteraard Marvel’s Big Hero 6 (2014) graag de Bat-familie vervoegen als niemand minder dan Tim Drake/ Robin.

De derde sidekick van Batman verscheen voor het eerst in  Batman #436 (1989) als een intelligente, nieuwsgierige atleet die van 1989 tot 2009 de functie van Robin zou opnemen. Nadien nam hij de mantel van Red Robin op en werd hij een goede vriend van zijn spirituele opvolger Damian Wayne. Voorgangers van dienst waren Dick Grayson/ Nightwing en Jason Todd, naar dewelke al gehint werd in Batman V Superman: Dawn of JusticeIs er misschien nog plaats voor Potter als (Red) Robin in de DC/ Warner Bros-verfilmingen?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.