Random Article


Foto’s vanop set van Marvel’s Spider-Man: Homecoming onthullen The Shocker

 


Posted 05/09/2016 by

#BITNews Tal vez veamos a #Shocker en #Spiderman #Homecoming 🔵🕷🔴 #SpidermanHomecoming #Marvel #TomHolland

Een foto die is geplaatst door Back In Time (@backintimemx) op

Vanop de set van Marvel’s Spider-Man: Homecoming lekten zonet de eerste foto’s van The Shocker. Recent raakte immers bekend dat niet Ă©Ă©n of twee, maar maar liefst drie schurken in de nieuwe Spidey-prent te zien zullen zijn. Naast Vulture en The Tinkerer zal dus ook The Shocker zijn live-action debuut maken. Het personage – voor het eerst in live-action tot leven gebracht door Bokeem Woodbine (Fargo) – verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #46 (1967). Shocker/ Herman Schultz groeide al snel uit tot een prominente C-lijster onder de Spidey-schurken met behulp van zijn hoogtechnologische trillende handschoenen.

Marvel’s Spider-Man: Homecoming, met Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man, is een vervolg op Captain America: Civil War in dewelke Spider-Man zijn langverwachte introductie tot Marvel’s filmuniversum kent. De volgende Spidey-prent wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car). Eerder vervoegden onder meer Robert Downey Jr. als Tony Stark, Michael Keaton als The Vulture, Donald Glover, Zendaya, Kenneth Choi, Michael Barbieri, Logan Marshall-Green, Martin Starr en Marisa Tomei als Aunt May de film. Homecoming wordt geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben.

Spider-Man: Homecoming slingert in juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.