Random Article


Nieuwe Trailer voor Max Steel

 


Posted 02/09/2016 by

Paramount Pictures heeft een nieuwe, Amerikaanse trailer vrijgegeven voor Max Steel, een live-action adaptatie van de gekende speelgoedlijn van Mattel en bijhorende animatiereeksen, videogames en comics, dewelke startte in 1997. De film draait om de tiener Max McGarth (Ben Winchell) die samen met zijn buitenaardse companion Steel de superheld Max Steel vormt en het kwade bestrijdt, deze keer in de vorm van een sinistere wetenschapper vertolkt door Andy Garcia.

Max Steel wordt geregisseerd door Stewart Hendler (Halo 4), naar een script van Christopher Yost (Thor: The Dark World). Een Amerikaanse release staat gepland voor oktober 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.