Random Article


Gerucht: Luke Evans is DC’s Sinestro in Green Lantern Corps Film

 

Posted 02/09/2016 by

Volgens recente geruchten zou de iconische schurk Sinestro terugkeren naar het witte doek in DC’s opkomende Green Lantern Corps-film. Bovendien zou niemand minder dan Brits acteur Luke Evans de eerste keuze zijn bij DC Entertainment en Warner Bros. Evans, bekend van onder meer de Hobbit-trilogie en Dracula Untold (2014), zal dan de rol overnemen van acteur Mark Strong, die de klassieke villain al vertolkte in de slecht onthaalde Green Lantern-film (2011). Sinestro verscheen voor het eerst in Green Lantern #7 (1961) als een fascistische Green Lantern en mentor van Hal Jordan, maar groeide uit tot zowat de gevaarlijkste vijand van de Lanterns na het aannemen van de gele ring der angst. Evans werd eerder al getipt om Namor bij concurrent Marvel Studios te vertolken.

Green Lantern Corps staat voorlopig gepland als de laatste film van het DC Comics-filmuniversum dat startte met Superman-reboot Man of Steel (2013) en verder ging met Batman V Superman: Dawn of Justice en komt in 2020 in de zalen. De prent belooft een buddy cop prent in de ruimte te worden en een vervolg op de Justice League-films, met naast Hal Jordan nog meerdere gekende gezichten uit de Green Lantern-mythos. Opvallend genoeg weten we nog steeds niet wie Hal Jordan zal vertolken. Dat Ryan Reynolds terugkeert, wordt weinig waarschijnlijk na Deadpool.

Green Lantern Corps knalt in 2020 de zalen binnen. Hoe wij verwachten dat de toekomst van het DC-filmuniversum eruit zal zien, lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.