Random Article


Nieuwe Foto’s voor Power Rangers Reboot

 

Posted 01/09/2016 by

Go Go Power Rangers! Zonet werden enkele nieuwe foto’s vrijgegeven voor Lionsgate’s opkomende Power Rangers-reboot vanop de Brazil Licensing Expo. Opnieuw staat de nieuwste generatie Rangers en hun gemoderniseerde outfit centraal, nadat we eerder al enkele karakterposters kregen.

Deze nieuwste generatie Rangers met Dacre Montgomery als de Rode Ranger Jason, Naomi Scott als de Roze Ranger KimberlyRJ Cyler als de Blauwe Ranger Billy, Ludi Lin als de Zwarte Ranger Zacken Becky Gomez als de Gele Ranger Trini, zal samen Rita Repulsa, vertolkt door Elizabeth Banks, moeten bestrijden. Hun mentor, Zordon, wordt dan weer vertolkt door Bryan Cranston. Er is wat meer politieke correctheid de reboot binnengeslopen sinds de Mighty Morphin Power Rangers tv-serie begin jaren 90. Zo zal de zwarte Ranger vertolkt worden door een Aziatische acteur in plaats van een Afro-Amerikaan en wordt eerder de blauwe Ranger een Afro-Amerikaan. De gele Ranger is deze keer niet van Aziatische, maar Mexicaanse afkomst.

Saban’s Power Rangers wordt geregisseerd door Dean Israelite en knalt op 13 januari 2017 de bioscoopzalen binnen. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.