Random Article


Clark Gregg hint naar Ka-Zar en The Savage Land voor Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Seizoen 4

 

Posted 01/09/2016 by

Het opkomende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. belooft een klassiek onderdeel van de Marvel‘s comics naar de live-action wereld te brengen. In een recente foto van Clark Gregg – ook wel hoofdrolspeler Agent Coulson – toonde hij bovenstaande prent met als bijschrift:

Het nieuwe 22u-tijdslot heeft de mogelijkheden echt wel opengetrokken voor Agents of S.H.I.E.L.D.

Daarmee bedoelt de acteur natuurlijk dat de Amerikaanse reeks nu iets later op de avond verschijnt en dat meer gewaagde projecten getoond kunnen worden. De afbeelding lijkt dan weer het mythische Savage Land en de held Ka-Zar voor te stellen. Savage Land is een verborgen tropische jungle met een microklimaat op Antarctica, waar prehistorische monsters ronddwalen. De mysterieuze plek die vooral in de X-Men-comics voorkomt, huisvest niet enkel allerlei exotische (buitenaardse) diersoorten, maar ook enkele superhelden zoals Ka-Zar en  Shanna the She-Devil. Beiden zijn bovenmenselijk snel, sterk en leven als jager-verzamelaars die meermaals met de Avengers en X-Men in contact traden. Mocht Agents of S.H.I.E.L.D. deze iconische plek en diens interessante bewoners adapteren, zou dat een opmerkelijk live-action debuut zijn.

Na de destructie van HYDRA is S.H.I.E.L.D. in het vierde seizoen opnieuw een legitieme factor binnen de Marvel-wereld. Het verhaal rond (opnieuw simpele) Agent Coulson en zijn collega’s bij S.H.I.E.L.D. alsook hun ontmoetingen met de verschillende Inhumans – de mutanten van Marvel’s filmuniversum – worden uiteraard opnieuw het focuspunt van de reeks, naast de langverwachte introductie van Ghost Rider. Een antagonist, zoals Hive in het derde seizoen, is vooralsnog niet aangekondigd.

Onze review van het derde seizoen van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. kan je hier nalezen. Het vierde seizoen start op 20 september op ABC.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.