Random Article


Liam Garrigan (Once Upon A Time) is opnieuw Koning Arthur in Transformers: The Last Knight

 

Posted 31/08/2016 by

Dat de Transformers live-action films niet te beroerd zijn om de buitenaardse Robots in Disguise aan het verleden van de Aarde te linken, wisten we al langer. Inmiddels hebben we bevestiging gekregen dat niemand minder dan Camelot’s finest, koning Arthur, de cast van de vijfde film The Last Knight zal vervoegen in een uitgebreide flashback. Hij zal vertolkt worden door Liam Garrigan, dewelke een andere versie van het legendarische personage ook al speelde in de ABC-reeks Once Upon A Time. Santiago Cabrera speelt dan weer zijn mentor, de tovenaar Merlijn.

Transformers: The Last Knight is de vijfde film in de live-action filmreeks rond Hasbro’s Robots in Disguise en wordt opnieuw geregisseerd door Michael Bay met hoofdrollen voor Mark Wahlberg (Age of Extinction) en Tyrese Gibson en Josh Duhamel uit de eerste drie films. De prent wordt uitgebracht door Paramount Pictures en knalt in juni 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.