Random Article


Terminator 2: Judgment Day krijgt 3D Re-Release

 


Posted 30/08/2016 by

Eerder deed hij het al voor Titanic (1997) en nu gaat regisseur James Cameron één van zijn andere grote blockbusters een 3D make-over geven. Terminator 2: Judgment Day uit 1991 zal volgend jaar heruitgebracht worden in de cinemazalen. De actie/sci-fi klassieker en één van de grootste kassuccessen uit de carrière van Arnold Schwarzenegger krijgt hierbij dus een re-release in 3D.

t2

In de sequel op The Terminator (1984) stuurt Skynet wederom een Terminator terug in de tijd om Sarah Connor en haar zoon – de latere verzetsheld John Connor – te doden. Gelukkig weet het menselijke verzet wederom ook een beschermer voor John in de tijd te sturen. Leuk weetje, het nieuws van de re-release werd gedeeld op 29 augustus, de dag waarop in de film Skynet zelfbewust wordt en Judgment Day in 1997 plaatsvindt.

Alles over Terminator 2: Judgment Day – de meest succesvolle en voor vele fans ook de beste prent in de reeks – lees je in deze special. Alles over de Terminator-franchise lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.