Random Article


Geruchten van Joe Manganiello als DC’s Deathstroke laaien weer op

 

Posted 30/08/2016 by

Nadat Batman-acteur Ben Affleck gisteren een korte video deelde van een live-action Deathstroke in DC’s Justice League-film en het personage de hoofdvillain blijkt te zijn in de volgende solo Batman-film, weten we nog steeds niet welke acteur de beruchtste huurdoder uit het DC-universum zal vertolken. Nadat regisseur Zack Snyder hem volgde op Twitter, hij in Londen blijkt te zijn waar Justice League gefilmd wordt en zijn huidige baard en kapsel sterk doen denken aan de typische look van een ongemaskerde Slade Wilson, laaien de oude geruchten van Joe Manganiello (True Blood, Sabotage) als Deathstroke weer op.

Manganiello werd eerder al getipt voor de rol in de huidige DC-blockbuster Suicide Squad, maar dat bleek uiteindelijk vals te zijn. Desalniettemin heeft de acteur een goede relatie met Suicide Squad-regisseur David Ayer, met wie hij eerder al samenwerkte in Sabotage (2014), en is hij voor vele fans al lang een topkeuze. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Deathstroke zal zijn debuut op het grote scherm maken in Justice League (november 2017), alvorens de hoofdvillain te worden in de nog niet van een releasedatum voorziene Batman-prent onder regie van Ben Affleck.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.