Random Article


Sean Astin (The Lord of the Rings, TMNT) komt (opnieuw) naar FACTS

 

Posted 29/08/2016 by

Op de ticketverkoop na hebben we nog maar weinig recent nieuws vernomen van FACTS, het grootste Comic-Con spektakel van de Benelux. Een grote klepper kon dan ook niet langer uitblijven. Zo zal Sean Astin naar Flanders Expo te Gent aanstaande oktober afzakken voor handtekeningen, panels en fotoshoots. Astin is vooral bekend van zijn rollen als Samwise Gamgee uit de The Lord of the Rings-trilogie, Mikey Walsh in The Goonies en Jim Kent in The Strain. Hij doet ook de stem van Raphael in Nickelodeon’s huidige Teenage Mutant Ninja Turtles-cartoon en sprak Shazam in in DC’s recente Justice Leagueanimatiefilms. Opmerkelijk genoeg zou Astin eerder dit jaar al naar de eerste lente-editie van FACTS zijn gekomen, maar moest toen respijt geven.

De grootste conventie van de Benelux, die sinds dit jaar ook een lente-editie had, gaat naar goede gewoonte door in Flanders Expo te Gent tijdens het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober. De officiële website bezoek je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.