Random Article


Wat deden Marvel’s Thor en Hulk tijdens Captain America: Civil War?

 


Posted 28/08/2016 by

De grote afwezigen in Marvel’s Captain America: Civil War waren natuurlijk residente dondergod Thor en de smaragden gigant, Hulk. Mensen die op San Diego Comic-Con aanwezig waren, wisten al waarmee de populaire superhelden zich bezighielden, maar ter ere van de opkomende homerelease van Civil War werd bovenstaande video nu ook officieel vrijgegeven. Blijkbaar wou Thor na honderden jaren van vechten even zijn heroïsche bestaan aan zich voorbij laten gaan en trok hij bij een gewone man, Darryl, in. Ook Hulks afwezigheid wordt uiteraard toegelicht. Een leuke clip die ons alvast warm maakt voor Thor: Ragnarok (waarin beide helden te zien zullen zijn)!

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, die het meest recente script voor de film door Stephany Folsom zal verfilmen.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.