Random Article


Gerucht: Mackenzie Davis is Domino in Marvel’s Deadpool 2

 

Posted 28/08/2016 by

Na het recente gerucht voor het vervolg op Marvel’s Deadpool dat Kyle Chandler de rol van Cable zou vertolken, lijkt nu die andere belangrijke rol in het X-Men-filmuniversum gevonden te zijn. Niemand minder dan Domino, een soldate dewelke de mutante gave bezit om de kansen in haar voordeel te doen keren, wordt immers getipt om Deadpools avontuur te vervoegen.

Het personage – mogelijk vertolkt door Mackenzie Davis (The Martian, That Awkward Moment) ondanks haar recente ontkenningen – verscheen voor het eerst in X-Force #11 (1992) als creatie van auteur Fabian Nicieza en artiest/auteur Rob Liefeld. Domino beschikt over gelukskrachten alsook een arsenaal aan wapens en gevechtstechnieken. Ze was lange tijd lid van X-Force en zou uiteindelijk een relatie krijgen met occasioneel teamleider Cable. Eerder werd ze al gelinkt aan de X-Force-spin-offnaast onder meer New Mutants en Gambit een van de vele films binnen Fox’ X-Men-wereld.

Uiteraard zal Ryan Reynolds terugkeren naar de rol van zijn leven als Wade Wilson/ Deadpool in het X-Men-filmuniversum. Scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick zouden hun terugkeer ook bevestigd hebben. Opnames gaan in het voorjaar van 2017 van start, hoewel een releasedatum vooralsnog ontbreekt.

Onze review van Deadpool kan je hier terugvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.