Random Article


Eerste kijk op Lumière & Cogsworth in Disney’s Beauty and the Beast live-action remake

 

Posted 27/08/2016 by

Bij Walt Disney Pictures zijn ze momenteel druk bezig met verschillende van hun klassieke animatiefilms van een live-action versie te voorzien. Onlangs kregen we zo nog The Jungle Book. Volgend jaar is het de beurt aan Beauty and the Beast, een remake van de gelijknamige animatiefilm uit 1991, waarvan onlangs de eerste foto’s van de iconische (en hilarische) Cogsworth – ingesproken door Ian McKellen – en Lumière – vertolkt door Ewan McGregor – werden vrijgegeven.

Lumiere Cogsworth Disney Beauty Beast

Emma Watson speelt Belle, terwijl Dan Stevens de rol van het beest op zich neemt. Verdere rollen zijn er voor Luke Evans als jager Gaston, Ewan McGregor als Lumière, Ian McKellen als Cogsworth en Kevin Kline als Maurice. De regisseur van dienst is Bill Condon (Chicago, The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 & 2).

Beauty and the Beast verschijnt op 29 maart 2017 bij ons in de bioscoop.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.