Random Article


Nieuwe Trailer voor Russische Superheldenfilm “Guardians”

 


Posted 25/08/2016 by

De superheld is een overduidelijk Amerikaanse creatie. Andere landen geven er occasioneel een eigen draai aan, met op kop natuurlijk Japan en Groot-Brittannië, maar de ware superheld is Amerikaans. Dat weerhoudt de Armeense regisseur Sarik Garnikovich Andreasyan (American Heist) er echter niet van een eigen neo-noir sci-fi superheldenfilm te maken met Russische personages.

Guardians (alias “Zaschitniki,” of “The Defenders”) vertelt het verhaal van een geheim Sovjet-programma tijdens de Koude Oorlog dat enkele mensen met buitengewone gaven – waaronder een weerbeer en een speedster/zwaardvechter – inzette om bovennatuurlijke dreigingen te verslaan. Wanneer je verder kan kijken dan de vreselijke Engelse dub, zou dit nog weleens potentieel kunnen hebben…

Tot de cast behoren Anton Pampushny, Sanjar Madiev, Sebastian Sisak, Alina Lanina, Stanislav Shirin, Valery Shkirando, Vyacheslav Razbegaev, Alexander Semenov en Vladimir Butenko. De prent komt eraan in februari 2017, maar rond een Belgische release is vooralsnog niets bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.