Random Article


Eerste Promo voor DC’s The Flash Seizoen 3

 


Posted 25/08/2016 by

Time Strikes Back

Binnen een zestal weken is het eindelijk zover. Dan gaat de eerste aflevering van het derde seizoen van The Flash in première op The CW. Om de anticipatie hoog te houden zond de Amerikaanse televisiezender daarom alvast de eerste promo voor de reeks rond DC’s Scarlet Speedster de wereld in.

Het derde seizoen introduceert de nieuwe Flashpoint-tijdlijn die de huidige dynamiek in de show behoorlijk zal verstoren en bovendien ook de andere reeksen zoals Arrow en Supergirl zal beïnvloeden. Dit derde seizoen van de reeks rond de snelste man ter wereld start één jaar na de finale van het tweede seizoen, dus Barry Allen zal al aangepast zijn aan zijn nieuwe, haast perfecte leven. In navolging van de bekende verhaallijn uit 2011 door Geoff Johns (Green Lantern, Justice League) en Andy Kubert (Batman, X-Men) alsook de sterke animatie-adaptatie zal ook DC’s televisie-universum nu het populaire verhaal verfilmen.

Het derde seizoen van DC Comics’ The Flash op The CW gaat op 4 oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.