Random Article


Volledige Eerste Trailer voor DC’s Batman: Return of the Caped Crusaders

 


Posted 24/08/2016 by

Heel wat 60s nostalgie in deze volledige trailer voor Batman: Return of the Caped Crusaders, een volgende animatieprent van DC Entertainment en Warner Bros. Animation. Adam West en Burt Ward, de Batman en Robin uit de iconische Batman tv-serie (1966-1968), zullen opnieuw de stemmen van de Caped Crusader en zijn Boy Wonder inspreken. Ook Julie Newmar keert terug als Catwoman. De eerdere aankondigingstrailer kan je hier bekijken.

De sfeer van de campy sixties reeks zit er alvast goed in, wanneer het dynamische duo te maken krijgt met Catwoman, The Joker, The Riddler en The Penguin (niet toevallig ook de villains uit de eerste Batman-langspeelfilm uit de jaren 60). Ook is er sprake van een scène in de ruimte en een Replicator Ray. Holy multiplication tables, Batman!

Batman: Return of the Caped Crusaders verschijnt 11 oktober digitaal en op 1 november op Blu-Ray en DVD.

batman66

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.