Random Article


Lucasfilm en Disney onthullen Star Wars: The Force Awakens – Blu-ray 3D Collector’s Edition

 

Posted 24/08/2016 by

De opmars naar Rogue One: A Star Wars Story mag dan wel ingezet zijn, de vorige Star Wars-film krijgt eerst nog een speciale Collector’s Editie. Eerder verscheen al de reguliere Blu-ray (zowel in Dark Side- als Light Side-versie) in april. Star Wars: The Force Awakens – onder regie van J.J. Abrams (Star Trek) startte een nieuwe trilogie (met meerdere spin-offs) en speelt zich een 30-tal jaar na Episode VI: Return of the Jedi (1983) af. Jedi-ridder Luke Skywalker (Mark Hamill), smokkelaar Han Solo (Harrison Ford) en prinses Leia (Carrie Fisher) keren allemaal terug in dit nieuwe deel, dat zich meer toespitste op de nieuwe generatie helden zoals Finn (John Boyega) en Rey (Daisy Ridley). In het officiële persbericht werd ook het bonusmateriaal op de nieuwe Collector’s Edition alvast onthuld:

  • Audiocommentaar met J.J. Abrams – Stap in de briljante geest van regisseur J.J. Abrams en ontdek welke creatieve en complexe keuzes gemaakt moesten worden voor de eerste film in de nieuwe Star Wars-trilogie.
  • Foley: A Sonic Tale – Professionals brengen de wereld van Star Wars: The Force Awakens tot leven door de juiste geluiden te koppelen aan de vele actiescènes.
  • Sounds of the Resistance – Hoor hoe het unieke geluidsontwerp van Star Wars: The Force Awakens de legende voortstuwt.
  • Verwijderde scènes – Scènes die de uiteindelijke versie niet haalden en nooit eerder te zien waren.
  • Dressing the Galaxy – Kostuumontwerper Michael Kaplan onthult hoe de origineleStar Wars-kostuums werden aangepast voor een nieuwe generatie.
  • The Scavenger and the Stormtrooper: A Conversation with Daisy Ridley and John Boyega – De twee nieuwe sterren praten over samenwerken in het avontuur van hun leven en hoe ze deel mochten uitmaken van de Star Wars-legende.
  • Inside the Armory – Een fascinerende rondleiding door het ontwerp en de creatie van de wapens voor Star Wars: The Force Awakens.

De Star Wars: The Force Awakens Blu-Ray 3D Collector’s Edition is vanaf 2 november bij ons beschikbaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.