Random Article


Doug Liman (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity) regisseert DC’s Justice League Dark

 


Posted 24/08/2016 by

Toen Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim) heel wat maanden geleden bekendmaakte dat hij zijn definitieve versie van het script voor Justice League Dark had ingediend bij Warner Bros, leek het erop dat deze DC Comics-film weer verdergezet zou worden. Door een conflictueus filmschema moest del Toro de prent jammer genoeg opgeven. Nu lijkt anderzijds bevestigd te worden dat Justice League Dark verdergezet wordt onder regie van Doug Liman (Edge of Tomorrow, The Bourne Identity). Vermoedelijk blijven zowel Scott Rudin (No Country for Old Men, The Social Network) als Del Toro nog steeds producenten met enige inspraak. In deze bovenmenselijke, duistere DC-film met Dark Universe als werktitel, zullen onder andere Zatanna, Swamp Thing en Deadman, maar ook John Constantine te zien zijn. Zij zullen vermoedelijk een schurk met enkele oude, magische artefacten ervan moeten weerhouden om de wereld te vernietigen.

Een mogelijke releasedatum voor Justice League Dark is er momenteel nog niet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.