Random Article


Nieuwe Teasers voor The Walking Dead Seizoen 7 tonen Negans potentiële slachtoffers

 

Posted 21/08/2016 by

Na enkele geruchten heeft televisienetwerk AMC wat nieuwe clips met de mogelijke slachtoffers van Negan, vrijgegeven voor het zevende seizoen van The Walking DeadDe vraag die dan ook ongetwijfeld op ieders lippen brandt: wie wordt het uiteindelijke slachtoffer van Negan, vertolkt door Jeffrey Dean Morgan (Watchmenen zijn iconische baseball bat, Lucille? Of de welbekende conclusie uit Image’s The Walking Dead #100 (2012) pagina voor pagina zal worden overgenomen, is nog maar de vraag. Enkele weken geleden haalden we nog de mogelijke redenen aan waarom bepaalde personages, waaronder Glenn, het loodje zouden leggen.

Het zevende seizoen van The Walking Dead gaat deze herfst van start en zal onthullen wie het uiteindelijke slachtoffer geworden is. Onze review van het zesde seizoen lees je hier.Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.