Random Article


Zendaya is Mary Jane Watson in Marvel’s Spider-Man: Homecoming

 

Posted 19/08/2016 by

We wisten al even dat de 19-jarige Amerikaanse Disney-ster en zangeres Zendaya een hoofdrol had in Marvel’s Spider-Man: Homecoming. Eerder werd bericht dat ze Michelle zou spelen, een meisje op de middelbare school waar ook Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) naartoe gaat. Nu blijkt dat de zangeres niemand minder dan Mary Jane Watson zal spelen, Spidey’s grootste liefde uit de comics. Althans, dat meldt The Wrap. Het zou dan de eerste keer worden dat de iconische redhead door een Afro-Amerikaanse actrice wordt gespeeld in een live-action film.

Mary Jane WatsonMary Jane Watson verscheen voor het eerst volledig in The Amazing Spider-Man #42 (1966) met haar iconische “Face it tiger, you just hit the jackpot!”-quote. Als buurmeisje, vriendin en uiteindelijke partner (en gedurende een ganse tijd ook de vrouw) van Peter Parker/Spider-Man groeide ze uit tot één van de bekendste vrouwen uit het Marvel-universum. Buiten de comics verscheen MJ in tal van Spider-Man-animatieseries, videogames en films. In de oorspronkelijke Spider-Man-filmtrilogie werd Mary Jane vertolkt door Kirsten Dunst, in enkele deleted scenes van The Amazing Spider-Man 2 (waarin werd geopteerd voor Spider-Man’s eerdere grote liefde Gwen Stacy) kroop Shailene Woodley in de huid van de iconische redhead.

De Spider-Man: Homecoming-solofilm, een joint venture van Sony Pictures en Marvel Studios, verschijnt in juli 2017 en zet het verhaal van de jonge Spidey na zijn debuut in Captain America: Civil War verder. De prent behoort tot Phase 3 van het Marvel-filmuniversum en wordt geregisseerd door Jon Watts.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.