Random Article


Nicole Perlman en Alex Hirsch (Guardians of the Galaxy, Galaxy Falls) schrijven live-action “Detective Pikachu” Film

 

Posted 19/08/2016 by

Eindelijk wat concreet nieuws voor de opkomende Pokémonfilm. Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy, Captain Marvel) en Alex Hirsch (Gravity Falls) worden immers de scenaristen van dienst voor het Legendary Pictures-project. Enkele maanden geleden woedde nog een heuse biedingsoorlog tussen enkele Hollywoodstudio’s voor de filmrechten op een live-action versie van Pokémon. De uiteindelijke winnaar werd dus Legendary Pictures, die nu aan een Detective Pikachu-film werkt. Het personage verscheen voor het eerst in het Japanse Nintendo 3DS-spel Great Detective Pikachu (2016) met een pratende, mysterie oplossende Pikachu als protagonist. De productie op Detective Pikachu start volgend jaar. Een releasedatum is vooralsnog onbekend.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.