Random Article


Middle-Earth Limited Collector’s Edition: Ultieme Boxset van The Lord of the Rings & The Hobbit Films

 

Posted 19/08/2016 by

Collector’s editions en ultieme boxen zijn toch altijd iets speciaals in een filmcollectie. Als de filmserie daarbij nog eens een geweldige Oscar winnende reeks is, maakt dat die verzameling des te mooier. Dat moeten ook New Line Cinema en Warner Bros. gedacht hebben bij het samenstellen van deze “Middle-Earth Limited Collector’s Edition” met maar liefst 30 Blu-ray-discs waaronder de verlengde edities van An Unexpected Journey, The Desolation of Smaug, The Battle of the Five Armies, The Fellowship of the Ring, The Two Towers, en The Return of the King, alsook uren (en uren) aan extra achter-de-scène-materiaal. De volledige, kritisch bekroonde The Hobbit- en The Lord of the Ringstrilogieën gebaseerd op Tolkiens bekende werken, maken dus integraal deel uit van de set. De collectie staat gepland voor een release in oktober en zou momenteel te koop staan voor een indrukwekkende 800 dollar. Zonder twijfel een foutje, zo denken we, ook al is het een prachtige box met de bejubelde fantasyfilms van regisseur Peter Jackson…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.