Random Article


Call Sheet onthult The Shocker en Betty Brant in Marvel’s Spider-Man: Homecoming

 

Posted 19/08/2016 by

Na de eerste poster en de onthulling van Mary Jane Watson in Marvel’s Spider-Man: Homecoming zouden nu nog enkele belangrijke nieuwtjes gelekt zijn. Niet één of twee, maar maar liefst drie schurken zullen in de nieuwe Spidey-prent te zien zijn. Naast Vulture en The Tinkerer is nu ook schijnbaar bevestigd dat The Shocker in de film te zien zal zijn. Het personage – voor het eerst in live-action tot leven gebracht door Bokeem Woodbine (Fargo) – verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #46 (1967). Shocker/ Herman Schultz groeide al snel uit tot een prominente C-lijster onder de Spidey-schurken met behulp van zijn hoogtechnologische trillende handschoenen.

Bovendien kan op de call sheet, die Shockers aanwezigheid bevestigde, afgelezen worden dat ook onder meer Betty Bran(d)t door Angourie Rice vertolkt zal worden. Ook herkennen we directeur Morita, vertolkt door Kenneth Choi, die ditmaal de kleinzoon van zijn Howling Commando-personage uit Captain America: The First Avenger speelt. Opvallend genoeg staat Zendaya wel nog steeds vermeld als “Michelle” en dus niet Mary Jane Watson. De volledige lijst kan je hieronder nalezen.

Spider-Man Homecoming Call Sheet

Marvel’s Spider-Man: Homecoming, met Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man, is een vervolg op Captain America: Civil War in dewelke Spider-Man zijn langverwachte introductie tot Marvel’s filmuniversum kent. De volgende Spidey-prent wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car). Eerder vervoegden onder meer Robert Downey Jr. als Tony Stark, Michael Keaton als The VultureDonald GloverZendaya, Kenneth ChoiMichael BarbieriLogan Marshall-Green, Martin Starr en Marisa Tomei als Aunt May de film. Homecoming wordt geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben.

Spider-Man: Homecoming slingert in juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.