Random Article


Releasedatum & Special Features voor Blu-Ray van Marvel’s X-Men: Apocalypse

 

Posted 17/08/2016 by

Na meer dan een half miljard dollar binnengerijfd te hebben, bereiden Marvel en 20th Century Fox nu de home release van X-Men: Apocalypse voor. De nieuwste film rond Marvel’s vrolijke mutanten verschijnt 9 september op digitale kanalen en zal vanaf 21 september op DVD en Blu-Ray beschikbaar zijn. Speciale features van dienst zijn (zoals gebruikelijk) verwijderde en verlengde scènes, bloopers, een wrap party video, audiocommentaren door regisseur Brian Singer en scenarist Simon Kinberg, alsook een behind-the-scenes-documentaire en heel wat foto’s.

In dit rechtstreekse vervolg op X-Men: Days of Future Past zal de jonge garde X-Men uit de First Class-trilogie in de jaren 80 oog in oog komen te staan met de eeuwenoude schurk, ultieme darwinist en eerste mutant van ze allemaal: Apocalypse (Oscar Isaac). Onder andere James McAvoy als Professor Charles Xavier, Michael Fassbender als Magneto en Jennifer Lawrence als Mystique zullen hun rollen hernemen in deze door Bryan Singer (X-Men, X2 en X-Men: Days of Future Past) geregisseerde film. Naast de X-Men-veteranen zullen ook Tye Sheridan (Mud) als Cyclops, Sophie Turner (Sansa Stark uit HBO’s Game of Thrones) als Jean Grey, Alexandra Shipp (Aaliyah: The Princess of R&B) als Storm, Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler en Lana Condor als Jubilee, de jongere garde mutanten vertolken.

De komst van Apocalypse zal de X-Men in verschillende kampen opsplitsen en Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp), Angel (Ben Hardy) en Magneto (Michael Fassbender) worden de nieuweHorsemen van de goddelijke mutant. Mystique en Charles Xavier dienen wederom samen te werken om Apocalypse te stoppen en de mensheid te redden…

Onze review van X-Men: Apocalypse lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.