Random Article


Ray Fisher is opnieuw Cyborg in DC’s The Flash Solofilm

 

Posted 17/08/2016 by

Ray Fisher maakte zijn debuut als Victor Stone/Cyborg in Batman V Superman: Dawn of Justice en zal een vergrote rol krijgen in Justice League (2017) en diens sequel (2019) alvorens in 2020 een solofilm te krijgen. Daar komt nu nog een film bij, want inmiddels bevestigden Warner Bros. en DC Entertainment dat Cyborg wel degelijk een rol zal krijgen in The Flash (2018), de solofilm rond DC’s snelste man ter wereld met Ezra Miller als Barry Allen/The Flash.

Cyborg debuteerde in de jaren 80 als lid van DC’s jonge superheldenteam de Teen Titans. In 2011 kreeg hij een fameuze upgrade als één van de eerste leden van de Justice League. In het DC-filmuniversum zal hij samen met Barry Allen/The Flash (Ezra Miller) het jongste lid van de League zijn. De vriendschap die ontstaat tussen Cyborg en The Flash wordt dan voortgezet in de solofilms rond de twee superhelden.

Het doet wat denken aan de huidige DC-comics en -animatiefilms, waarin Cyborg enorm goed overeenkomt met Shazam/Captain Marvel (eveneens een jonger lid van de League).

Justice League wordt geregisseerd door Zack Snyder en knalt november 2017 de zalen binnen. The Flash, onder regie van Rick Famuyiwa, komt eraan in maart 2018.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.