Random Article


Heeft Iron Man een cameo in Marvel’s Doctor Strange?

 


Posted 16/08/2016 by

Momenteel maken ze zich bij Marvel Studios gereed voor Doctor Strange, de inmiddels veertiende film in het Marvel Cinematic Universe dewelke Benedict Cumberbatch zal voorstellen als Stephen Strange, Marvel’s Sorcerer Supreme. Volgens de nieuwste geruchten zou niemand minder dan Robert Downey Jr. een cameo in de film hebben als de gouden Avenger Tony Stark/Iron Man. In de comics zijn beide heren, ondanks hun op het eerste zicht tegengestelde werelden van technologie en magie, goed bevriend en collega’s in de Avengers en Illuminati. Uiteraard hopen we dat Marvel de volgende scène uit Invincible Iron Man #3 (2015) tot leven kan brengen:

facialhairbros2

Doctor Strange wordt geregisseerd door Scott Derrickson en knalt op 26 oktober de bioscoopzalen binnen. De prent vertelt het oorsprongsverhaal van Stephen Strange, een ex-chirurg die na een tragisch ongeval tot de wereld der magie wordt ingelijfd.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.