Random Article


Kevin Smith keert terug naar The Flash en regisseert een aflevering van Supergirl

 

Posted 13/08/2016 by

Ubergeek, filmmaker en all-around DC Comics-fanboy en Comic Book Man Kevin Smith weet van geen ophouden. Nadat hij eerder al een aflevering regisseerde van The Flash, zal hij dat opnieuw doen in het derde seizoen van de tv-reeks rond DC’s snelste man ter wereld. Ook zal hij achter de camera plaatsnemen voor een aflevering van het vijfde seizoen van Arrow en het tweede seizoen van Supergirl, allen DC tv-series op The CW.

Recentelijk werd de titel van Smiths Supergirl-aflevering bekend gemaakt en het is een leuke: “Supergirl Lives”. Een play op “Superman Lives”, de uiteindelijk stopgezette Superman-prent van Tim Burton met Nicolas Cage in de hoofdrol waarvoor Kevin Smith een versie van het script schreef.

Supergirl seizoen 2, The Flash seizoen 3 en Arrow seizoen 5 starten allemaal in oktober op The CW.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.