Random Article


Grant Morrison en Brian Taylor brengen “Happy!” en “Brave New World” (Aldous Huxley) naar TV

 

Posted 12/08/2016 by

BraveNewWorld_FirstEditionUniversal Cable Productions,  Syfy en Amblin Entertainment hebben de Eisner Award-winnende Schotse comicbookschrijver Grant Morrison (All-Star Superman, Batman Inc., New X-Men, The Invisibles) en schrijver-regisseur Bryan Taylor (Crank, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) ingehuurd om de sci-fi klassieker Brave New World (1931) van Aldous Huxley naar het kleine scherm te brengen. Morrison en Taylor zullen executive producers worden. Het wordt de eerste tv-reeks gebaseerd op de roman, na twee filmadaptaties in 1980 en 1998.

Naast Brave New World, zullen UCP en Syfy ook de comic Happy! van Morrison en Darick Robertson in een tv-adaptatie steken. De miniserie verscheen in 2012-2013 bij Image Comics en gaat over een meedogenloze huurmoordenaar, Nick Sax, dewelke na een mislukte klus kennis maakt met Happy – een ingebeeld blauw paardje met vleugels en een veel te positieve kijk op het leven. Morrison en Robertson zijn producers en schrijvers, terwijl Brian Taylor de pilootaflevering zal regisseren. Onze review van Happy! lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.