Random Article


Gerucht: “Flashpoint” zal Supergirl permanent in DC’s TV-universum vestigen

 

Posted 09/08/2016 by

In het derde seizoen van The Flash wordt de realiteit danig aangepast dankzij Flashpoint, gebaseerd op de gelijknamige verhaallijn uit 2011 die het klassieke DC-comicbookuniversum deed overgaan naar The New 52. “Flashpoint” zal niet alleen een invloed uitoefenen op The Flash, Arrow en DC’s Legends of Tomorrow – dewelke zich allemaal in dezelfde wereld afspelen – maar ook Supergirl – dat startte op CBS maar een tweede seizoen zal krijgen op The CW.

Eerder was er al een cross-over tussen Supergirl en The Flash, maar daar werd duidelijk dat de tv-serie rond de meid van staal zich in een andere wereld afspeelde. Na de realiteitsaanpassing dewelke Barry Allen’s reizen doorheen de tijd meebrengt in “Flashpoint“, zou dat niet langer het geval zijn. Supergirl zou zich na “Flashpoint” ook afspelen in dezelfde wereld als The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow, waardoor zowel Supergirl als Superman altijd al deel hebben uitgemaakt van het DC tv-universum op The CW. Enkel Barry Allen/The Flash zal zich nog iets herinneren van de gebeurtenissen uit de vorige cross-over en dat Supergirl oorspronkelijk uit een andere versie van het DC-universum¬†kwam.¬†Tegelijk zal dit ook de jaarlijkse cross-over tussen de vier tv-series vergemakkelijken.

The Flash seizoen 3, Arrow seizoen 5, Legends of Tomorrow seizoen 2 en Supergirl seizoen 2 starten allemaal in oktober op The CW.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.