Random Article


Eerste kijk op Maggie Geha als Poison Ivy in DC’s Gotham Seizoen 3

 


Posted 08/08/2016 by

Het derde seizoen van Gotham belooft een bekend gezicht uit de DC Comics-reeks helemaal aan te passen en heeft namelijk Poison Ivy opnieuw gecast. Hoewel we in de eerste twee seizoenen het toen jonge personage al vertolkt zagen door kindactrice Clare Foley, krijgen we vanaf het volgende seizoen een volwassen versie van Poison Ivy. De officiële aankondiging luidt:

Poison Ivy Gotham Seizoen 3

Na een ontmoeting met een monster uit Indian Hill, wordt Ivy Pepper herboren en is ze een stap dichterbij de DC-schurk dewelke ze onvermijdelijk zal worden: Poison Ivy. Als een nu 19-jaar oude vrouw die de volledige kracht van haar charmes hanteert, zet ze haar zinnen op Bruce Wayne.

Het personage wordt vanaf nu vertolkt door actrice Maggie Geha (All My Children) en maakt haar herboren introductie in het derde seizoen  van Gotham, dat op maandag 19 september van start gaat. Eerder werd aangekondigd dat ook Vicki Vale de DC-reeks zal vervoegen in het opkomende seizoen. Poison Ivy (Pamela Lillian Isley) verscheen voor het eerst in Batman #181 (1966) en is één van de bekendste vrouwelijke en machtigste villains uit de Rogues Gallery van de Dark Knight.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.