Random Article


Suicide Squad: Jared Leto is opnieuw The Joker in “Purple Lamborghini” van Skrillex & Rick Ross

 


Posted 06/08/2016 by

Heel wat scènes van Jared Leto als The Joker in Suicide Squad mogen dan wel op de cutting room floor beland zijn, de acteur amuseert zich duidelijk opnieuw als Batman’s ultieme aartsvijand in “Purple Lamborghini”, de nieuwe muziekvideo van Skrillex en Rick Ross – dewelke blijkbaar de Miami-tak van The Joker’s misdaadorganisatie leiden.

Na “Heathens” (Twenty One Pilots) en “Sucker for Pain” (Lil Wayne, Wiz Khalifa, Logic, Ty Dolla $ign, Imagine Dragons en X Ambassadors) is dit de derde muziekvideo die de nieuwe DC Comics-blockbuster van Warner Bros. en regisseur David Ayer bijstaat. Hierna wordt ook nog “Gangsta” van Kehlani uitgebracht als vierde single. De soundtrack van de film is beschikbaar via Warner Bros. Records en Atlantic Records.

Alles over DC’s Suicide Squad lees je in onze START TO READ.

Onze review van de derde prent in het DC Extended Universe lees je hier.Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.