Random Article


Sequel op Harry Potter spin-off ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ verschijnt in 2018

 

Posted 04/08/2016 by

Hoewel het nog enkele maandjes wachten is op Fantastic Beasts And Where To Find Them, hebben J.K. Rowling en regisseur David Yates bevestigd dat de sequel al volop in productie is. We wisten al even dat een volwaardige filmtrilogie de komende jaren zou verschijnen, maar nu weten we ook wanneer het volgende deel eraan komt. Vanaf midden november 2018 keert Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything, Jupiter Ascending) opnieuw in de huid van Newt Scamander, een leergierige avonturier, in de allereerste Harry Potter spin-offs. Het verhaal (van de eerste film) vindt plaats in New York, zo’n 70 jaar voor de oorspronkelijke Harry Potter-verhalen. Newt Scamander, the Wizarding World’s preeminent magizoologist, maakt zich op voor een heel nieuw avontuur dat uiteindelijk zal leiden tot het ontstaan van het boek waaraan de film zijn titel ontleent.

Het verhaal van Fantastic Beasts werd geschreven door J.K. Rowling zelf en de productie en regie ligt in de handen van Potter-veteranen David Hayman en David YatesFantastic Beasts And Where To Find Them loopt vanaf 17 november 2016 in de zalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.