Random Article


Optimus Prime bevecht Draken in Eerste Transformers: The Last Knight Poster

 

Posted 04/08/2016 by

Paramount Pictures heeft een eerste poster vrijgegeven voor Transformers: The Last Knight, de inmiddels vijfde live-action film van Michael Bay rond Hasbro’s gekende Robots in Disguise. We zien hier Autobots-leider Optimus Prime een stel draken bevechten.

Transformers: The Last Knight ziet de terugkeer van o.a. Mark Wahlberg als Cade Yeager uit de vorige prent, Age of Extinction, alsook Josh Duhamel als kolonel Lennox en Tyrese Gibson als Robert Epps uit de eerste drie films. Bij de Autobots keren alvast Optimus Prime, Bumblebee en Drift terug, samen met nieuwkomer Sqweeks, terwijl o.a. Megatron, Barricade en Onslaught de Decepticons-rollen vervullen.

The Last Knight knalt in juni 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.