Random Article


Officieel: Kiersey Clemons (Dope) wordt Iris West in DC’s The Flash

 

Posted 01/08/2016 by

De problemen bij DC’s The Flash lijken definitief van de baan te zijn. Na Ezra Miller als de titulaire superheld en Rick Famuyiwa (Dope) als de uiteindelijke regisseur is nu ook de vrouwelijke hoofdrol gevonden: Kiersey Clemons zal liefdesinteresse Iris West vertolken. Clemons is bekend van onder meer Neighbours 2 (2016), Transparent, maar vooral Dope (2015) en werkte dus eerder al samen met Famuyiwa in de regisseursstoel. Iris West is traditioneel gezien de grote liefde van Barry Allen en zijn latere vrouw (alsook de tante van Wally West – Barry’s sidekick en latere opvolger als The Flash). In de comics verscheen Iris voor het eerst – samen met Barry – in Showcase #4 uit 1956 als een journaliste in Central City. Momenteel wordt ze in de populaire, gelijknamige televisiereeks vertolkt door Candice Patton.

De superheldenfilm met onder meer Ezra Miller als Barry Allen/The Flash en enkele andere bekende personages zou in maart 2018 moeten verschijnen. Eerder maakte DC Comics’ snelste superheld ter wereld al zijn filmdebuut in Batman V Superman: Dawn of Justice. Alvorens hij zijn eigen film krijgt, zal hij eveneens te zien zijn in Justice League Part One in november 2017.

Alles over DC Comics’ filmuniversum kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.