Random Article


SDCC 2016: DC Comics Televisie over The Flash, Lucifer, DC’s Legends of Tomorrow, Supergirl, Gotham en meer

 

Posted 29/07/2016 by

San Diego Comic-Con: een haast onuitputbare bron aan informatie voor de komende jaren aan superhelden- en all round geeky films, televisiereeksen, comics en videospelletjes. Wat is er nu net gezegd en wat waren de belangrijke panels? Brainfreeze somt deze even voor je op!

 

THE FLASH SEIZOEN 3

Vanop San Diego Comic-Con kregen we onze eerste kijk op de nieuwe tijdlijn die bovendien ook de andere reeksen zoals Arrow en misschien Supergirl zal beïnvloeden. Centraal staat immers Flashpoint”, dat de huidige dynamiek behoorlijk zal verstoren. Dit derde seizoen van de reeks rond de Scarlet Speedster start één jaar na de finale van het tweede seizoen, dus Barry Allen zal al aangepast zijn aan zijn nieuwe, haast perfecte leven. Zo is niet langer Allen de Flash, maar wel Wally West de supersnelle superheld van deze tijdlijn. Ten slotte werd ook meegegeven dat Doctor Alchemy – een wetenschapper met psychische problemen en een klassieke Flash-schurk die de structuur van elementen kan manipuleren – zijn live-action debuut in het opkomende seizoen zou maken. Meer over The Flash en het derde seizoen vind je hier:

THE FLASH SEIZOEN 2

FLASHPOINT

 

GOTHAM SEIZOEN 3

Erg veel nieuws was er nog niet voor de populaire Batman-prequelreeks op Fox. Naast bovenstaande trailer voor het derde seizoen van Gotham werd de naam van de eerste seizoenshelft meegegeven, namelijk Heroes Will Fall. Bovendien werd er ook nog gehint dat Jim Gordon mogelijk “een ander iconisch DC Comics-personage” wordt. Wordt Gordon net zoals recent nog in de comics Batman in een mecha-pak? Stel je voor…

GOTHAM SEIZOEN 2

 

DC’S LEGENDS OF TOMORROW SEIZOEN 2

Een eerste trailer voor het tweede seizoen van DC’s Legends of Tomorrow kon natuurlijk niet uitblijven. Aan het einde van het vorige seizoen werd al meegegeven dat de Justice Society waaronder Obsidian, Commander Steel en Stargirl, officieel haar live-action debuut zou krijgen. Een groots en iconisch superheldenteam heeft daarentegen ook een sterk legioen aan schurken nodig. Hier neemt het creatieve team dat vrij letterlijk en belooft men de introductie van het Legion of Doom – het klassieke DC Comics-schurkenteam dat hier zal bestaan uit een handvol booswichten uit de The CW DC-reeksen, namelijk Reverse-Flash, Damien Darhk, Malcolm Merlyn en Captain Cold!

DC’S LEGENDS OF TOMORROW SEIZOEN 1

 

ARROW SEIZOEN 5

Ook de langstlopende superheldenreeks bij The CW keert terug met een eerste teaser voor het alweer vijfde seizoen. Tijdens dit panel werd aangekondigd dat Katie Cassidy zal terugkeren als de Black Canary en een contract heeft om op alle superheldenreeksen te verschijnen. Cassidy volgt hier onder meer acteurs John Barrowman en Wentworth Miller die eerder al een gelijkaardige afspraak aangeboden kregen. Bovenstaande beelden van Arrow onthullen alvast dat een live-action versie van de mystieke vigilante Ragman – vertolkt door Joe Dinicol – naar Star City zal trekken. Het personage, geïntroduceerd in Ragman #1 (1976), beschikt over bovenmenselijke kracht dankzij zijn pak dat bestaat uit mystieke krachten en zielen. In de comics verblijft hij in Gotham City en wordt daardoor vaak vergeleken met Batman.

ARROW SEIZOEN 4

 

SUPERGIRL SEIZOEN 2

Superman Supergirl

Rond de nieuwste aanwinst op The CW was het opvallend stil, na de recente aankondiging van Tyler Hoechlin als de nieuwste TV-versie van Superman. Wel kregen we deze week nog een eerste familiefoto met nicht en neef van staal naast elkaar en klaar voor het tweede seizoen van Supergirl.

SUPERGIRL SEIZOEN 1

 

LUCIFER SEIZOEN 2

Ten slotte kregen we ook nog de eerste trailer voor het tweede seizoen van DC Comics’ en Vertigo’s Lucifer. Verder nieuws bleef daar voorlopig uit. Enkele weken geleden nog werd Tricia Helfer gecast als de moeder van Lucifer die zijn leven heel wat moeilijker belooft te maken.

LUCIFER SEIZOEN 1

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.