Random Article


Legendary Pictures werkt aan een live-action “Detective Pikachu” Film

 

Posted 21/07/2016 by

Zoals we al meermaals benadrukten met onze specials en artikels, is 2016 onder meer hét jaar van Pokémon, met diens twintigste verjaardag. Zo zijn er elke maand wel acties bij Nintendo, waarbij legendarische of zeldzame Pokémon worden uitgedeeld. Van nieuwe reeksen kaarten, kledinglijnen, het immens populaire Pokémon Go of animatiefilms: bijna alles komt dit jaar wel aan bod. Of bijna alles: een heuse live-action,officiële versie van Pokémon ontbrak tot nog toe.

Enkele maanden geleden woedde dan ook een heuse biedingsoorlog tussen enkele Hollywoodstudio’s voor de filmrechten op een live-action versie van Pokémon. De uiteindelijke winnaar lijkt Legendary Pictures te zijn, die nu aan een Detective Pikachu-film werkt! Het personage verscheen voor het eerst in het Japanse Nintendo 3DS-spel Great Detective Pikachu (2016) met een pratende, mysterie oplossende Pikachu als protagonist. Momenteel zijn er al enkele petities opgestart om naast een Engelse versie van het spel ook acteur Danny DeVito bij het project te betrekken. Productie op Detective Pikachu start volgend jaar. Een releasedatum is vooralsnog onbekend.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.