Random Article


Nieuwe Foto voor Kong: Skull Island

 

Posted 20/07/2016 by

Onlangs werd een nieuwe, officiële foto vrijgegeven voor Kong: Skull Island. Deze reboot-prequel op Peter Jacksons King Kong (2005) is ondertussen al even in productie bij in de maak bij Universal Pictures en belooft het oorsprongsverhaal van ‘s werelds bekendste filmmonster definitief uit de doeken te doen. Alweer zal een groep naïeve ontdekkingsreizigers de eeuwige rust van King Kong weten te verstoren…

Regisseur van dienst is Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) met een script van John Gatins (Flight) en Max Borenstein (Godzilla). Vertolkingen van onder meer Tom Hiddleston, Brie Larson, Sam Jackson, John Goodman en Corey Hawkins zullen in Skull Island te zien zijn. De film behoort tot Universal Pictures’ plan om (in navolging van Marvel’s Avengers-wereld) een ruimer monsterfilmuniversum, met onder meer een Godzilla Vs. King Kong-film en een The Mummy-reboot met Tom Cruise, te creëren.

Kong: Skull Island slingert in maart 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.